QUI SOM?

IMG_1706

IMG_1683

IMG_1786

CatMar Serveis Nàutics S.L és la teva empresa de confiança per a la reparació i manteniment de vaixells així com per a obtenir el millor assessorament alhora de vendre o adquirir una nova embarcació. CatMar està ubicada al Port Balís, situat en una zona privilegiada de la comarca del Maresme, junt a Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d’Estrach. A més, com a CatMar disposem de serveis de taller mòbil, desenvolupem la nostre tasca a tots els ports del litoral català.

A CatMar som servei oficial de volvo, un dels principals fabricants mundials de motors i sistemes de generació complerts per a aplicacions marítimes i industrials. En l’actualitat, més del 50% de les embarcacions porten un motor de volvo, degut a la seva extraordinària qualitat i a la fiabilitat i garantia de tots els seus components. Només contractant l’assistència i el manteniment professional d’un servei oficial volvo t’asseguraràs que el teu vaixell està en les millors mans i el seu motor en perfectes condicions.

La plantilla de CatMar està formada per professionals qualificats que compten amb una àmplia experiència en totes les àrees del sector nàutic i assisteixen anualment als cursos especialitzats de formació de volvo per reciclar els seus coneixements i estar al dia de les últimes innovacions del mercat. El nostre objectiu és oferir un servei seriós i de qualitat alhora que familiar i personalitzat adaptant-nos sempre a las necessitats individuals dels nostres clients.
Pots confiar a CatMar tot el relacionat amb el manteniment del teu vaixell. Algunes de les nostres activitats més destacades són:

  • Neteja, manteniment i conservació: Totalment adaptat a la teva mida i amb la periodicitat que a tu et vagi millor. ¡Consulta els nostres plans especials de tarifa plana
  •  Mecànica: Reparació i manteniment integral de qualsevol tipus d’embarcació i motor (gasolina, dièsel, intraborda i foraborda). Instal·lació de components electrònics, hidràulic i elèctrics. Posada a punt de vaixells.
  • Refits: Programa de sanejament integral de vaixells tant de motor com de vela per a garantir i mantenir el seu bon estat.
  • Brokerage: A CatMar oferim un servei integral per a particulars i empreses de compra-venta d’embarcacions d’ocasió a través dels nostres partners especialitzats Motyvel  i Fuerza Cuatro, amb més de 30 anys d’experiència al sector i una àmplia gamma de vaixells a motor i vela.
  • Transport: Portem el teu vaixell on vulguis.
  • Serveis complementaris: Fusteria, tapisseria, pintat d’obres mortes i vives, treballs en inoxidable, electrònica, etc.